Återblick från Höstermin 2017

Hej kära medlemmar!
Tiden rinner fort iväg och höstterminen 2017 är slut, graderingen avklarad. Stor grattis till alla som tog nya grader i helgen! Höstterminen har gått väldigt fort och har känts kort men vi har ändå hunnit med ganska mycket.
Återblick från terminen:
I september hade vi ett läger med Sensei Jonathan Tineo från vår systerklubb i Spanien. Ett lyckat och väldigt lärorikt läger där många hade riktigt trevligt. Något som det pratas mycket om inte bara här i Nacka utan också i Spanien.

I november åkte vi till Spanien med 2 tävlande och ställde upp på Oyama cup. De tävlande hade en tuff förberedelse och de kändes riktigt taggade när vi åkte! Vi åkte ner med ett energiskt Team som passade på att träna hos Satori dojo och var med och hejade på våra tävlande. Tävlingen gav bra resultat och Bella kom på andra plats. Bryan hamnade i fel viktklass och fick tyvärr avbryta.
Detta är väldigt stort då det är en internationell tävling. Vi på Nacka Kyokushin är väldigt stolta över våra fighters!

Planering vårtermin 2018:
Januari 28:e så tänker vi åka på en tävling i stora Höga. Denna tävling är från 7 år och uppåt. Vi kommer ta kontakt med de som är mogna och intresserade av att tävla. Mer info kommer senare om detta. I vår planerar vi även att ha ett barnläger, exakt datum får ni efter vår årsmöte.
Vi vill passa på att tacka alla för denna termin och önska alla våra medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år! Osu!